RC Beton Bau: Experiență și Profesionalism în Construcțiile Civile

Firma RC Beton Bau este un nume bine cunoscut în industria construcțiilor civile, cu o prezență activă și impresionantă atât în România, cât și în Germania. Cu o experiență vastă în domeniu și o serie de proiecte finalizate de succes, RC Beton Bau și-a câștigat reputația de partener de încredere pentru proiecte de construcții variate, de la clădiri rezidențiale și ansambluri rezidențiale la instituții publice și infrastructură.

Diversitatea Serviciilor

RC Beton Bau oferă o gamă extinsă de servicii de construcții civile, acoperind o varietate de tipuri de proiecte. Aceste servicii includ:

 1. Constructie Cladiri Rezidentiale: Echipa RC Beton Bau a lucrat la ansambluri rezidențiale, blocuri și case individuale, aducând concepte și designuri inovatoare la viață.
 2. Constructie Cladiri Nerezidentiale: Proiectele finalizate includ școli moderne, spitale bine echipate și săli de spectacole impresionante, contribuind la dezvoltarea infrastructurii comunităților.
 3. Activitati de Inginerie si Consultanta Tehnica: RC Beton Bau oferă expertiză tehnică înalt calificată pentru a asigura implementarea corectă a proiectelor, de la faza de proiectare până la finalizare.
 4. Dirigentie de Santier: Cu un accent deosebit pe coordonare și supraveghere, firma asigură că fiecare proiect este gestionat eficient și în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Portofoliu de Proiecte de Succes

Un aspect semnificativ al calității unei firme de construcții este portofoliul său de proiecte finalizate. RC Beton Bau se poate mândri cu o serie de proiecte impresionante în România și Germania. Câteva exemple notabile includ:

Proiecte în Germania

 1. Pandion Soul, Anzinger Straße, München:
  • Perioada desfășurării proiectului: iunie 2022 – mai 2023.
  • Valoare proiect: 2.062.000,00 €.
  • Un proiect complex care a demonstrat abilitatea firmei de a construi într-un mediu urban dens.
 2. Wohnanlage Emmering, Dr. Rank-Straße, Emmering:
  • Perioada desfășurării proiectului: februarie 2021 – noiembrie 2021.
  • Valoare proiect: 1.050.000,00 €.
  • Un ansamblu rezidențial modern, construit cu atenție la detalii.
 3. Grundschule GMS Rainbrunnen, Raibrunnenstraße, Schorndorf:
  • Perioada desfășurării proiectului: martie 2021 – septembrie 2021.
  • Valoare proiect: 380.000,00 €.
  • O școală bine echipată, oferind un mediu propice educației.

Proiecte în România

 1. 3 Case Individuale, Miroslava:
  • Perioada desfășurării proiectului: iulie 2022 – decembrie 2022.
  • Valoare proiect: 750.000,00 €.
  • Construcția unor locuințe personalizate pentru clienți exigenți.
 2. Ansamblu Rezidențial „Sky-Land Residence”, Păun, Iași:
  • Perioada desfășurării proiectului: martie 2019 – decembrie 2021.
  • Valoare proiect: 900.000,00 €.
  • Un ansamblu rezidențial de calitate, contribuind la diversificarea opțiunilor de locuire.

Parteneriate Durabile

RC Beton Bau a construit parteneriate solide cu diverse companii și profesioniști din industrie, inclusiv Josef Hebel, MAUSS, HANS HOLZNER, WACKER BAU, TAUBER BAU, și alții. Aceste colaborări au contribuit la consolidarea expertizei și la succesul fiecărui proiect.

Contact

Pentru orice solicitări, întrebări sau cereri de ofertă, RC Beton Bau vă stă la dispoziție. Puteți lua legătura cu firma utilizând următoarele date de contact:

În concluzie, RC Beton Bau se remarcă ca o firmă de construcții civile cu experiență, profesionalism și un portofoliu de proiecte de succes în România și Germania. Cu servicii diversificate și parteneriate solide, firma este pregătită să abordeze cu încredere proiectele de construcții civile, contribuind la dezvoltarea comunităților și la crearea de locuințe și infrastructură de calitate.