Alătură-te echipei RCBB Gruppe!

Indiferent dacă ești la începutul carierei tale sau ai o vastă experiență în domeniul construcțiilor, te invităm să te alături echipei noastre. Suntem în căutare de profesioniști dedicați, iar noi apreciem și recompensăm efortul și rezultatele tale. Aici vei găsi un mediu în care se pune accent pe dezvoltarea personală și performanță.

Fii parte din visul nostru și construiește-ți cariera alături de noi!

De ce RCBB

Pentru ca un vis să devină realitate!

RC BETON BAU este formată în primul rând din oameni, profesioniști, ce se respectă reciproc, împărtășesc un simț al responsabilității ridicat și au același țel de a deveni și a manifesta cea mai bună versiune a lor, în fiecare clipă. Mulțumită echipei RCBB, ne mândrim astăzi cu rezultate remarcabile, durabile, care atestă o muncă susținută la standarde de înaltă calitate.

RCBB este asemenea unui element din beton armat: structura de oțel o constituie echipa de management și personalul TESA, iar partea de beton este reprezentată de oamenii care lucrează în șantiere. Împreună, aceste două elemente dau naștere unei structuri solide, gata să facă față tuturor provocărilor. Fără aderență între cele două elemente nu poate exista conlucrare, iar rezistența elementului finit este nulă. Când vine vorba despre oameni, comunicarea este cea care creează aderență. De aceea, în viața companiei, comunicarea și buna interacțiune între membri echipei RCBB, reprezintă calea către succes.

Suntem mai puternici atunci când interacționăm transparent, cu deschidere și cu integritate față de toți cei din jur.

Aplicăm o mentalitate de dezvoltare continuă și flexibilitate, descoperind constant noi moduri de a ne îmbunătăți, învăța și inova, astfel încât fiecare dintre noi să își poată atinge potențialul în cadrul companiei.

Promovăm și investim în competență, încurajăm schimburile de experiență între colegi și luăm măsuri pentru a aduce în echipă adevărate talente.

Oferte de muncă

Oferte de muncă

Căutăm mereu persoane dedicate și responsabile! Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, te invităm să completezi formularul de mai jos. Vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm împreună!

Posturi disponibile în RCBB:

 • Inginer
 • Maistru
 • Macaragiu
 • Dulgher
 • Fierar
 • Muncitor necalificat


  Beneficii

  Recompensăm implicarea și performanța.Ne dorim ca fiecare membru al echipei să se simtă motivat și satisfăcut de contribuția sa. Suntem în căutare de parteneri pe termen lung și încurajăm și apreciem dedicarea fiecărui angajat.

  Suntem mereu cu un pas înainte. Suntem mereu în avangardă, mereu în căutarea celor mai recente tendințe și tehnologii care să optimizeze procesele noastre și să ducă industria construcțiilor către noi înălțimi.

  Susținem evoluția ta constantă. Îți oferim încurajare și sprijin pentru a deveni un profesionist desăvârșit. Beneficiezi de experiența și cunoștințele inginerilor noștri și ai acces la sprijinul necesar pentru a te specializa.

  Ideile și opiniile tale sunt valorizate. Te îndemnăm să împărtășești sugestii și să fii proactiv. Luăm în considerare ideile tale, le analizăm și le punem împreună în practică.

  Salariu atractiv și echitabil. La noi vei găsi, cu certitudine, siguranța unui loc de muncă stabil și motivant, plin de provocări profesionale. Beneficiezi de un contract de muncă încheiat în România, dar cu avantajele și beneficiile din Germania.

  Cazare plătită. Asigurăm cazare plătită de companiei în condiții optime, fie în apartamente, pensiuni sau containere modulare pe șantiere. De asemenea, ne ocupăm de transportul tău către șantierele din Germania.

  Asigurăm confortul angajaților noștri. Ne preocupă permanent starea de bine și confortul tuturor membrilor echipei noastre. Asigurăm cazare în condiții optime, plătită integral de companie, indiferent dacă o să locuiești în apartamente moderne, pensiuni primitoare sau containere modulare pe șantiere. De asemenea, ne asigurăm că ai parte de o călătorie sigură și facilă către șantierele noastre din Germania, gestionând transportul tău în întregime. La RCBB ne preocupăm de fiecare detaliu pentru a-ți face experiența de lucru cât mai plăcută și fără griji.

  Siguranța angajaților noștri este pe primul plan. La RCBB, ne dedicăm sănătății și siguranței echipei noastre. Prin urmare, oferim echipamente de lucru de înaltă calitate, incluse în pachetul nostru, pentru a te ajuta să îți desfășori activitățile în condiții optime pe șantier. Asigurăm, de asemenea, protecția corespunzătoare, astfel încât tu să poți lucra într-un mediu sigur și securizat. Noi înțelegem importanța unei protecții adecvate și suntem aici pentru a-ți oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a lucra în condiții sigure și pentru a te întoarce acasă sănătos.

   

  Iată ce spun angajații despre noi:

  Junior Engineers

  Construiește-ți viitorul profesional alături de noi!

  Dacă ai absolvit Facultatea de Construcții și Instalații și ești determinat să îți aplici cunoștințele în practică, suntem aici pentru tine. Știm că începuturile pot fi provocatoare, așa că am creat Programul Junior Engineers, o oportunitate dedicată tinerilor ingineri. În cadrul Programul Junior Engineers, vei fi ghidat de profesioniști experimentați și vei învăța cum să coordonezi proiecte în mod eficient și să conduci echipe.

  Oferim nu doar teorie, ci și practică din plin. Vei fi implicat în proiecte reale, lucrând alături de ingineri cu experiență care îți vor oferi sprijinul necesar pentru a-ți dezvolta cunoștințele și pentru a obține rezultate excelente.

  La RCBB, vei avea ocazia unică să lucrezi direct pe șantier, să interacționezi cu echipele de muncitori și să te implici în toate etapele unui proiect.

  Alătură-te nouă și fă primul pas către o carieră strălucită în industria construcțiilor!

  Contact

  Trimite-ne CV-ul tău!

  Hai să ne cunoaștem!

  Trimite-ne CV-ul pe adresa de email hr@rcbetonbau.com. Prin transmiterea unui CV către hr@rcbetonbau.com îți exprimi consimțământul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal din cuprinsul documentului transmis în scopul angajării sau demarării unei colaborări, până la momentul retragerii consimțământului, în condițiile legislației aplicabile.

  Retragerea consimțământului se face prin transmiterea unei solicitări în acest sens la adresa: hr@rcbetonbau.com.


   Valorile echipei