Parteneri

Ne dorim să venim cu soluții personalizate pentru provocările cu care se confruntă beneficiarii. Fiecare proiect pe care îl preluăm este esențial, iar noi ne asumăm responsabilitatea de a furniza servicii la standarde înalte de calitate. Recunoaștem importanța parteneriatelor și ne concentrăm asupra unei îmbunătățiri continue a calității serviciilor noastre.

Parteneriatele de succes nu se întâmplă accidental. Pleacă de la o fundație clară și se dezvoltă în baza responsabilității asumate, a calității interacțiunii și a rezultatelor.

Germania este unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali ai României și cel mai mare investitor direct. Am construit colaborări puternice cu o serie de companii ce modelează sectorul construcțiilor din Germania. Iată câțiva dintre clienții noștri care ne onorează portofoliul: Züblin, Max Bögl, Glöckle Hoch-und Tiefbau, Peter Gross Bau, Josef Hebel, LG Baugesellschaft etc.

Ed. Züblin AG

RCBB Gruppe are o relație de afaceri extrem de prolifică cu Ed. Züblin AG, companie activă pe piața din Germania de peste 100 de ani. De-a lungul timpului am realizat împreună 8 proiecte, printre care și două dintre cele mai mari proiecte din portofoliul nostru, Zentralklinikum Lörrach și noul spital militar american din Weilerbach, ce va deservi baza NATO Ramstein. Fiecare dintre aceste două proiecte depășește ca valoare 6 milioane de euro, având un impact major socio-economic asupra comunității.

La acestea se adaugă alte 6 proiecte, printre care ansamblurile imobiliare, sedii de birouri, precum și o clinică medicală, cu valoare însumată de peste 8 mil. euro.

Glöckle Hoch-und Tiefbau

Testul de foc cu compania Glöckle Hoch- und Tiefbau, înființată din 29 ianuarie 2003, l-am trecut odată cu finalizarea și livrarea proiectului Isar Philharmonie Hans-Preißinger-Straße 8 (HP 8), în valoare de aproape 1,2 mil. euro, o lucrare de portofoliu, deosebit de solicitantă atât pentru noi cât și pentru client și cu implicații socio-culturale.

Buna colaborare și succesul proiectului au deschis calea către un parteneriat amplu cu compania Glöckle Hoch- und Tiefbau, în cadrul căruia am derulat până acum alte 5 lucrări de construcții, cu valoare însumată de cca 5,5 mil. euro.

Josef Hebel

Printre parteneriatele solide construite de-a lungul timpului îl numărăm și pe cel cu compania Josef Hebel. În cei 5 ani de activitate, am realizat împreună cu Josef Hebel 2 proiecte rezidențiale cu valoare totală de cca 2,4 mil. euro și două sedii comerciale și de birouri, cu valoare însumată de cca 2 mil. euro.

Suntem bucuroși să avem alături un partener cu o reputație ce a rezistat testului timpului și care continuă să fie lider în soluții de construcție rapide, economice și durabile.

LG Baugesellschaft

LG Baugesellschaft mbH &Co.KG, fondată în 1994, este unul dintre primii parteneri ai RCBB Gruppe care ne-au acordat încrederea lor încă de la început de drum și cărora le-am depășit așteptările, lucrând constant la mai multe proiecte.

Cea mai mare parte a activității comune s-a concentrat până acum, în Osnabrück, unde am construit împreună, prin 5 proiecte, cu valoare totală de 6 mil. euro, mai multe părți din ansamblul rezidențial Landwehrviertel. De asemenea, am lucrat împreună pe alte două șantiere (cu valoare totală de peste 2,3 mil. euro) în Solingen și Nürnberg Stein.

Peter Gross Bau

Parteneriatul nostru cu Peter Gross Bau a vizat, în primul rând, sfera educațională. Am construit împreună 2 campusuri școlare de mari dimensiuni, cu o valoare însumată de aproape de 2 mil. euro. Suntem mândri să avem un partener cu o istorie de peste 135 de ani în industria construcțiilor, specializați în lucrări fiabile, rezistente și inovatoare.

Unind tradiția unui partener cu renume cu propria noastră viziune modernă de a construi un viitor durabil, suntem siguri că, lucrând împreună, vom contribui la dezvoltarea unei societăți sustenabile.

Max Bögl

Avem o relație apropiată cu compania Max Bögl, care și-a început activitatea în 1929 în landul bavarez. Cu acest partener am realizat de-a lungul timpul două proiecte imobiliare de amploare, în München și în Nürnberg, cu o valoare însumată de peste 5,5 mil. euro. În momentul de față lucrăm împreună la un proiect rezidențial de aproape 3 mil. euro, care prevede modernizarea și extinderea unui cartier istoric în München.

Colaborarea noastră are în spate rezultate solide, comunicare eficientă și un grad ridicat de respect reciproc.