RC Beton Bau: Excelență în Construcții Civile în România și Germania

În domeniul construcțiilor civile, RC Beton Bau se evidențiază prin profesionalism, integritate și experiența sa vastă. Cu o activitate extinsă în România și Germania, compania și-a câștigat un loc de încredere în industria construcțiilor civile.

O Gamă Completă de Servicii

RC Beton Bau oferă o varietate de servicii în domeniul construcțiilor civile, operând cu succes în ambele țări:

  1. Construcții de Clădiri Rezidențiale: De la ansambluri rezidențiale și blocuri până la case individuale, RC Beton Bau se remarcă prin construcții de înaltă calitate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.
  2. Construcții de Clădiri Nerezidențiale: Proiectele includ școli, spitale, săli de spectacole și clădiri comerciale, cu accent pe calitate și eficiență.
  3. Servicii de Inginerie și Consultanță Tehnică: Echipa sa de experți în domeniu oferă consultanță tehnică de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru proiectele de construcții.
  4. Dirigenție de Șantier: RC Beton Bau asigură o supraveghere atentă pentru fiecare proiect, garantând respectarea planurilor și a standardelor ridicate de calitate.

Experiență Internațională Solidă

Prin intermediul proiectelor finalizate atât în Germania, cât și în România, RC Beton Bau demonstrează angajamentul său pentru excelență:

În Germania:

  • Pandion Soul, Anzinger Straße, München: Un proiect impresionant desfășurat între iunie 2022 și mai 2023, cu o valoare de 2.062.000,00 €, ilustrând calitatea și eficiența firmei.
  • Wohnanlage Emmering, Dr. Rank-Straße, Emmering: Finalizat în noiembrie 2021, cu o valoare de 1.050.000,00 €, acest proiect subliniază angajamentul continuu al firmei în livrarea de proiecte de succes.
  • Grundschule GMS Rainbrunnen, Raibrunnenstraße, Schorndorf: Finalizat în septembrie 2021, cu o valoare de 380.000,00 €, ilustrează abilitatea RC Beton Bau de a construi școli de înaltă calitate.

În România:

  • 3 Case Individuale, Miroslava: Acest proiect a fost finalizat în decembrie 2022, cu o valoare de 750.000,00 €, evidențiind atenția la detalii și calitatea superioară a construcțiilor.
  • Ansamblul Rezidențial „Sky-Land Residence”, Păun, Iași: Un proiect de anvergură desfășurat între martie 2019 și decembrie 2021, cu o valoare de 900.000,00 €, aducând pe piața imobiliară din Iași locuințe de înaltă calitate.

Contactați RC Beton Bau

Pentru servicii de construcții civile de încredere, vă invităm să luați legătura cu RC Beton Bau. Puteți să-i găsiți la adresa de email: office@rcbetonbau.com sau să sunați la numărul de telefon: 0764408314. Echipa lor de specialiști este gata să vă ajute să transformați proiectele în realitate.

RC Beton Bau reprezintă alegerea ideală pentru toate proiectele de construcții civile în România și Germania. Cu o istorie de succes și un angajament ferm față de calitate, firma este pregătită să vă ofere cele mai bune servicii în domeniul construcțiilor civile. Alegeți RC Beton Bau pentru a transforma proiectele dumneavoastră în realitate.